Feesten en Partijen

Restaurant Floyds – “De perfecte locatie voor een bijzondere dag of speciaal evenement midden in de natuur”

Bent u op zoek naar een mooie locatie midden in de natuur voor een feest, bruiloft of familiediner? Kijkt u uit naar een rustige inspirerende plek voor een vergadering of bedrijfsuitje? Restaurant Floyds opent graag haar deuren en staat klaar om uw evenement of feest tot in de puntjes te verzorgen.

Wij bieden verschillende arrangementen, deze kunt u zien als basis voor een feest. Soms past een arrangement al volledig bij uw wensen, maar soms moet deze nog wat aangepast worden. Uiteraard is dit geen probleem. Wij kunnen ieder arrangement zo (her)inrichten dat het perfect past bij wat u in gedachte heeft.

Vanuit onze keuken bereiden wij heerlijke lunches, (walking-) diners, fingerfood en High Tea’s. Wil jij eens wat anders? Dan is misschien een gezellige High Wine of High Bubble misschien wel iets voor jouw. Ook bieden wij de keuze voor een heerlijk warm/koud buffet samengesteld door onze chef.

In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons terras, midden in de natuur. Genieten in de zon van fingerfood en een heerlijk glas Chardonnay. Mocht uw evenement plaatsvinden tijdens de koude winterdagen dan kunnen wij jullie ook ontvangen onder het genot van een goed glas Gluhwein bij een gezellig haardvuur.

Alles moet natuurlijk perfect geregeld zijn tijdens uw bijeenkomst. Graag bieden wij u die zekerheid. De passie voor het vak en de flexibiliteit zorgen ervoor dat uw feest/bijeenkomst onvergetelijk word, zodat u en uw gasten 100% kunnen genieten. Wij doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen.

Dit is het verschil dat wij voor onze gasten maken!

Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u een offerte aanvragen voor een feest of een andere speciale bijeenkomst?

Vraag hier uw offerte aan