DINER

Bij Restaurant Floyds kunt u heerlijk uit eten in Hilversum. Onze dinerkaart is met veel passie en aandacht samengesteld. Chef-kok Jeffrey bereid heerlijke gerechten van dagelijkse verse seizoensgebonden ingrediënten. Pure smaken! Vanaf 17.00 uur serveren wij onze dinerkaart met een gevarieerde keuze uit vlees, vegetarische en visgerechten. Kies voor onze a la carte gerechten, een seizoensmenu of laat je verrassen door de chef.

VOORGERECHTEN
Rundercarpaccio – 9,50
parmezaan | pesto | rucola | pijnboompitjes
Gebakken garnalen – 8,75
rode peper | knoflook
Mozzarella – 8,65
bloedsinaasappel | zoetzure biet | balsamico
Tartaar van tonijn – 9,00
papadum | wasabimayonaise | sesam

HOOFDGERECHTEN
Gepekelde varkensrack – 17,50
groene asperge | mosterd | gepofte knoflook
Aubergine steak – 16,80
geitenkaas | baba ganoush | hoisin
Bavette van Hollands rund – 18,50
oesterzwam | groene asperge | kruidensalsa
Kipfilet suprême – 16,50
gevogelte jus | oesterzwam | groene asperge
Zalmfilet – 18,50
tomaten | zeekraal | geroosterde venkel
Bloemkool uit de oven – 16,00
amandel | knoflook | bosui | parmezaan

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde roseval aardappel en salade.

SMAKELIJKE BIJGERECHTEN
Brood met gezouten boter en pesto – 4,00
Geroosterde roseval aardappel – 4,00
Boerenfriet met piccalilly mayonaise – 3,75
Salade (little gem met geroosterde walnoot) – 3,50

MENU VAN DE CHEF | € 29
Gerookte forel
bloedsinaasappel | tzatziki | balsamico
Kalkoensteak
oesterzwam | baba ganoush | asperge
Rabarber crumble
yoghurt ijs | slagroom

MENU VAN HET SEIZOEN
ASPERGEMENU | €24
Groene asperge & gerookte forel
gerookte mayonaise | bloedsinaasappel
Asperge a la Flamande
krieltjes | ei | beenham | hollandaise saus

NAGERECHTEN
Gemarineerde ananas – 8,00
yoghurt ijs | honing | pistache
Aardbei & Merengue – 7,85
merengue | amandel crumble | basilicum
Dubbel Trapist kaas – 9,00
kweepeergelei | notenbrood

KOFFIE FLOYDS
Aan tafel gezette koffie met
diverse zoete lekkernijen – 7,00 p.p.
(Koffie Floyds kan niet op het terras worden geserveerd)